Gratis visualisatie

Geef jezelf een snelle energieboost met deze visualisatie oefening

Je hebt een druk leven en je voelt je vaker moe dan fit. Dan is het belangrijk dat je de balans tussen in- en ontspanning gaat herstellen. Aan inspanning is bij jou waarschijnlijk geen gebrek, dus de winst is aan de ontspanningskant te behalen. Eén van de manieren om te ontspannen en jezelf weer op te laden is om regelmatig te mediteren. En dat hoor je vast niet voor het eerst. De vraag is alleen hoe je dat voor elkaar krijgt?

Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Zorg juist dat de drempel heel laag komt te liggen. En daar kan ik je bij helpen! Ik heb een mp3-tje gemaakt met een visualisatie oefening waarmee je jezelf in slechts 6 minuten een heerlijke energieboost kan geven. Lekker praktisch, want je hoeft alleen maar te gaan zitten (of liggen) en te luisteren. Kun je daarna fris en opgeladen weer verder.

Meld je vandaag nog aan voor regelmatige mails van mij met nog meer praktische tips en oefeningen die je helpen om weer de regie over je leven te nemen, zodat jij meer energie en rust ervaart en weer kan ontspannen en genieten. Je ontvangt dan direct het mp3-tje helemaal gratis in je mailbox.

Waar wacht je nog op? Vul je gegevens nu in en je kan meteen beginnen met de visualisatie!

NU EXTRA WAARDEVOL
Als nieuwjaarscadeautje ontvang je tijdelijk ook de visualisatie die ik voor al mijn lezers heb gemaakt om slapend je doel te bereiken. Het is een helende meditatie waarmee je jezelf een heerlijk ontspannen nachtrust kan geven én waarin je jouw zelfhelend vermogen activeert. Ik zou zeggen: gauw inschrijven. 🙂 Things can only get better!